Referenties

Michelle van Waveren, in de functie van Communicatieadviseur project A1/A6

Tamara is een vakvrouw met wie het heel prettig samenwerken is. Ze is oprecht betrokken en belangstellend en denkt met je mee. Ze vraagt door om de vraag achter de vraag te achterhalen. Bovendien heeft ze haar antennes altijd goed uitstaan naar alle factoren en issues die binnen het speelveld kunnen spelen, en houdt daarmee rekening in de communicatie en advies aan haar opdrachtgever.

Verder is Tamara doortastend en zorgvuldig. Om een voorbeeld te geven: bij een stakeholder die medewerking aan een communicatie-initiatief wilde intrekken, kon Tamara in een gesprek heel rustig de situatie analyseren en tot de kern komen waarmee ze blootlegde waar het eigenlijk om draaide. Zonder de ander verwijten te maken, liet ze de stakeholder zelf inzien dat niet meewerken eigenlijk geen voordelen had. Hiermee bereikte ze dat de partij weer achter medewerking stond. Klasse!

 

Jessica Wiebers, Communicatieadviseur bij aannemerscombinatie SAAone, uitvoering van het project A1/A6

Tamara omschrijf ik in drie woorden als: oprecht geïnteresseerd in haar collega’s, professioneel en bekwaam. Ik heb met ontzettend veel plezier met Tamara gewerkt aan het SAAone-project A1-A6. Haar professionaliteit en kundigheid heb ik aan de hand van haar vakinhoudelijke kennis, (organisatie)sensitiviteit en vermogen tot succesvol en vooral plezierig samenwerken ervaren.

 

Sharon Bentum, adviseur Corporate Communicatie bij Rijkswaterstaat

Ik heb met veel plezier twee keer met Tamara samengewerkt in projecten van Rijkswaterstaat. De eerste keer werkte Tamara voor diverse projecten van de Corporate Dienst in Utrecht (Westraven). De twee keer werkten we samen voor de projecten A1/A6 en het project A6 van het weguitbreidingsprogramma Schiphol-Amsterdam-Almere.

Tamara is een inhoudelijk goede communicatieadviseur met veel kennis van infrastructurele projecten en programma’s en maakt zich gemakkelijk een nieuwe werkomgeving en bijbehorende materie eigen. Ik heb Tamara leren kennen als een bijzonder plezierige, betrokken en open collega met wie je zeer prettig kan samenwerken.

 

Mandy Meijer, in de functie van Communicatieadviseur bij ProRail

Tamara is een gedreven, enthousiaste en hardwerkende communicatieadviseur. Ik heb met Tamara samengewerkt aan het project Randstadspoor en dat was erg plezierig. Tamara heeft veel kennis van het vak en zorgt ervoor dat iedereen op de juiste manier en tijdig is geïnformeerd. Dit neemt veel zorg bij omwonenden weg en op deze manier neem je hen ook goed mee in het bouwproces.

Tamara werkt enerzijds hard, en kan anderzijds haar grenzen stellen als de hoge werkdruk omslaat in een risico voor de kwaliteit van het werk. Naast het feit dat ze hard werkt, maakt ze ook altijd tijd voor het sociale aspect. Iets wat ook heel belangrijk is binnen een team. Het zorgt ervoor dat je als collega’s altijd op elkaar terug kunt vallen.